• Wat is er mooier om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, voor mensen die de mooiste dag van hun leven gaan beleven. 
  • Dat leek mij zo fantastisch dat ik in 2011 een opleiding tot Professioneel Weddingplanner heb gevolgd bij de OWPN (Opleiding Wedding Planners Nederland). Daarna was TOPWeddings een feit. Door mijn jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit, oog voor detail en enthousiasme voor het vak heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt!

     

  • Een ontspannen voorbereiding

    Ik spreek regelmatig bruidsparen die geen budget voor een weddingplanner hebben of zelf graag alle touwtjes in handen willen houden. Een gemiddelde bruiloft neemt al gauw ruim 200 uur in beslag en levert in veel gevallen behoorlijk wat stress op. Ik geloof erin dat dit anders kan en laat met WeddingplannerOnline.nl bruidsparen op een ontspannen manier hun eigen bruiloft organiseren. 

    In de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk van (betrouwbare) trouwleveranciers opgebouwd en heb ik veel kennis opgedaan van de trends en ontwikkelingen op trouwgebied. Een toegevoegde waarde voor bruidsparen die op een ontspannen manier willen toeleven naar één van de belangrijkste dagen in hun leven.